lørdag 17. februar 2007

"Skynd deg nå, masken på
det er karneval..."

I dag hadde vi karneval i barnehagen, og det var stor stas=)
Jeg og Hilde startet dagen med å sminke oss på badet før vi dro hjemmefra... noe som skapte en del oppsikt på Metro'n og bussen... dog ikke like mye som på vei hjem da vi var fullt utkledd med hår, hatt og sminke=) Vi fikk mange lange blikk og komentarer vi ikke forstod, men det var veldig gøy... Vi fikk i alle fall spredt litt glede på vei hjem fra jobb!!!
I barnehagen ble vi møtt av mange flotte utkledde barn. Siden mange av barna kommer fra relativt fattige familier, hadde de fleste enten hjemmelagde eller lånte/arvede kostymer. Men humøret var på topp hos både voksne og barn=)



Se så søte de er da... Jenta til venstre er utkledd som en gammel dame fra Nasare' ... De gamle damene i den byen (nord i Portugal) går kledd sånn... veldig tradisjonelt =)





Dagen gikk med til dansing og festing til karnevalsmusikk... Veldig mye konfetti og serpentiner (glad jeg ikke er vaskehjelp der ja...).


De hadde også noen tradisjonelle partyleker som for eksempel å finne et hvitt drops gjemt i et fat med hvetemel. To og to skulle konkurere mot hverandre om å finne dropset først. Jeg og Hilde ble sevfølgelig utsatt for dette også... (jeg vant =))

Ingen kommentarer: