mandag 12. februar 2007

Bursdagsmiddag!


På lørdagskvelden gikk vi ut sammen med Sofia, Diogo og Joanna for å spise bursdagsmiddag. Vi bestilte biff på anbefaling fra Diogo... den ble servert rå på en varm stein, og vi stekte den mens vi spiste =) Så vi fikk ikke bare middag, men en opplevelse!

Etter middagen ble det mørkt i lokalet, og kelneren kom opp trappa med en kjempestor sjokoladekake pyntet med M&M og 23 rosa lys =) Det var Sofia og Diogo som hadde ordnet dette!
Vi har vært skikkelig heldige som har møtt dem, og de er helt utrolig snille og hjelpsomme med oss.

Som avslutning på denne flotte dagen dro vi inn til den gamle delen av Lisboa for å gå på pub. Der kunne man gå fra pub til pub, kjøpe seg litt å drikke på, for så å ta med seg drikken ut i gata for å prate med folk... En skikkelig koselig måte å møte nye mennesker på =)

1 kommentar:

tina på tur: sa...

Håttentått og sprett og tjo og hei - og gratulerer med dagen som va! Nu begynner du å bli stor pia :] Det virker som om dåkker har det bra, og lenge leve de snille husvertan dåkkers som tar i mot og passer på dåkker to jentan mine.. :) Nu skal vi også straks reise! Klør litt i baken med tanke på at ALLE fra hele klassen nu e på tur, men ikke vi fire enda. Men det e svarten ta mæ ikke lenge igjen! Vi fikk mail om at vi ikke fikk bo på campus alikevel, vi må bo i en "forstad" til universtitetet, eller ka æ nu skal kalle det. Det heter Leamington Spa i det område æ skal bo i, og Isabel skal bo litt neri gata for mæ. Vi bor altså i hvert vårt HUS! :O Så blider av huset, det så kjempekoselig ut! Gleder mæ, men synd at æ ikke skal bo med Isa.

Ha det kjempefint videre! Artig å følge med på bloggen din. Klem fra det kalde nord!
Ps: tror æ kanskje savner dæ litt :p