mandag 19. februar 2007

Enda en fridag =)

I dag har vi hatt en kjempefin og avslappende dag. Vi hadde avtalt med våre portugisiske samboere at vi skulle lage hjemmelaget pizza til dem (noe de faktisk aldrig hadde prøvd før). For å skaffe alle nødvendige ingredienser tok vi en tur til supermarkedet der vi skulle kjøpe mel og gjær... men det var enklere sagt enn gjort! Hvordan finner vi vanlig hvetemel blant alle de rare merkene??? Hvor finner vi gjær??? Og ikke minst hva heter gjær på engelsk??? Så vi går for å spørre noen om hjelp... men hvor er alle som jobber der??? Når vi endelig finner en dame kan hun selvfølgelig ikke engelsk, men med det lille vi kan på portugisisk og med litt hjelp av vennlige kunder fikk vi da endelig tak i det vi skulle ha!
Etter shoppingen slappet vi av i sola ved en fontene utenfor kjøpesenteret. Lokalbefolkningen peker og ser rart på oss der vi sitter i singlett og soler oss mens de stresser forbi i store boblejakker og skjerf=)


Så da bakte vi pizza til dem, og de stilte med dessert... Nydelig vaniljeis med smeltet sjokolade på toppen... Mmmmmm...

Ingen kommentarer: