søndag 1. april 2007

Tur til Setúbal med Sofia

Forrige helg dro vi sammen med Sofia til en plass som heter Setúbal. Det var et lite sted bestående av to små restauranter, "rooms for rent"-service og et par lokale fastboende. Det var veldig tydelig at det ikke var den mest overbefolkede delen av Portugal, for i motsetning til bygatene og badevannet nærmere byen, var det her helt rent og vannet var krystallklart =)





Etter å ha drukket litt kaffe og spist litt is i sola gikk vi ned på stranda en tur. Jeg hadde ikke helt planlagt å bade, så det ble bare med vassinga for meg denne gangen...











Omtrent på samme tid som sola sluttet å varme, fant vi ut at det var nok strandliv for i dag. Men vi ville liksom ikke hjem heller. Derfor bestemte vi (eller Sofia) oss for å ta nok en kopp kaffe og litt kaker på en liten kafé... Ja, nå er det slik at store kafeer finnes ikke heller da...
Den gule kaken var viktigst etter hva jeg forstod. Veldig berømte greier med noe kvalmende søtt kliss inni. Den lille runde var nesten som å spise smeltet sukker med litt melk i eller noe... søtt var det i alle fall. Den siste kaken, S-en var derimot veldig god. Smakte nesten som mammas krydderkake, men med kjekskonsistens.

På tur hjem så vi en gammel dame med mulldyr og kjerre... Hun er visstnok den eneste i hele landsbyen som fremdeles har en.
Syntes bare hun var så søt at jeg måtte ta henne med =)

Ingen kommentarer: